Duyuru

Collapse
No announcement yet.

en şekil gitar :D

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

en şekil gitar :D

sizlere göre en şekil yani şeklini en beğendiğiniz gitar hangisi
    ben gibson lespaul ve v kasa tüm gitarlar

Bence les paul kasa ve fender strat'lar hayatımda gördüğüm en itici şekilli gitarlar
    En şekilli gitarlar tabiiki V kasa ve birçok bc rich-jackson-esp modeli mesela bc rich warlock'lar bc rich beast'ler ve esp ex ve f seriisi.Ayrıca esp axxion seriisi...
    Jackson'lardan v kasalar warrior'lar tabii ki

Fender telecaster'lar güzel ama bence-özellikle flat head telecaster'lar

Yorum

Bence Telecaster'lar bomba(bkz:takma adım)...Ama İbanez Jam'in kasası da es geçilmez...

Yorum

Ben de V Kasalara kafayı takmış durumdayım 1 hafta önce bugün 9.Rock Station festivalindeydim.Çıkan gruplardan birinin gitaristi Warlock kullanıyordu ama tonunu hiç beğenmedim vasat bir gitar olduğunu çok duymuştum ama tabii ki tip olarak beğeniyorumla beğenmiyorum arası birşey işte.Ama v kasa jacksonlara hastayım işte ! istiyoruuuuuuummmmm !

Yorum

bencede Telecaster...

Yorum

Cort EVL K-4 ve Ibanez Jam 77V (böyle yazılıyor sanırım) modelleri güzel... Kirk Hammet'ın kullandığı ESP KH-50 ve içi mavi su ile dolu Telecaster güzel...

Düzenleyen - Hurk on 21/10/2006 14:13:16

Yorum

aslında en begendim gitar gibson voodu explover ama diyer markalarında "v" tipi gitar lar hosuma gidiyor akustik olarakta akort burgu yerleri markayla özdeşmiş yani fender sapı gibi bc rich ,ibanez gibi olan akustikler fena sayılmaz farklı olan heşey hoşuma gitmiştir

Düzenleyen - safaktas on 21/10/2006 18:34:04

Yorum

En beğendiğim şekil "Exploler" şekli, B.C. Rich'lerde çok şekil, birde "V" şekli olanlar var. Akustik gitarlarda ise Ibanez olsun Fender olsun elektro gitar sapı gibi olan gitarlarda çok hoşuma gider...Ibanez kullanıyorum ama böyle burun kısmı(sap demek istedin sanırım) ters olsaydı çok güzel olurdu.
                Türkçe harfler kullanarak mesajını düzenledim... Umarım bundan sonra ç,ş,ğ,ı gibi harfler yerine c,s,g,ı kullanmazsın...

Düzenleyen - vaapad on 11/09/2007 20:28:16

Yorum

esp stephen carpenter signature ve bass olarak da esp b-155_stblk ,geçekten karizma aletler....

Yorum

Bence bc rich warlock, beast ve V kasalar çok güzel.

Yorum

cort un x-costum çok şekil bence üstünde isilik pentegramlar filan artistik duruyo

Yorum

tutma yeri olmasa jem derdim ama bence en güzeli stratocaster. sade alımlı güzel.

Yorum

tutma yeri bence çok gerekli bazen bana bile lazım oluyor sol el solo atıyor sağ el gitarı tutup kaldırıyo r

Yorum

vai nin bi bildiği vardır gerçi doğru olabilir. :P

Yorum

bence en kral gitar kesinlikle jackson rhandy rhoads lar

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X